četrtek, 22. maj 2008

KRISTALNA PACKA

Grdo aneee! Ljubljana je gostila svetilničarje. Udeležba je bila sila skromna. Na eno roko bi prešteli vse župane in podžupane, ki so prišli v Ljubljano. Na uradni spletni strani jasno omenjajo samo program, ki naj bi se zgodil . Kaj se je res dogajalo, o tem ne duha ne sluha. Nič, nobene fotke nobenega zapisa...beda... Pa pustimo dogodek kot tak in poglejmo, kaj so pomembneži dobili. Ja res izvirno darilo-kristalni krožnik. Darilo simbolizira način razmišljanja našega župana. Hardware najtrše vrste. Kristalne vrste. Res sposobna ekipa,ki je sposobna presežka na kateremkoli področju. Se spomnite poroke in gore kristala, ki bi ga najraje razbili na glavah darovalcev. Ja tako so se počutili srečni obdarovanci, petnajst njih.
Ja mogoče dogodek res ni bil tako zelo pomemben, da pa misliti... Majhen projekt-majhna napaka. Velik projekt-veliiika napaka.

2 komentarja:

PL pravi ...

Ne da se ne strinjam, ampka kaj bi pa ti dal?

ALTEN10 pravi ...

Hi...
Ja popolnoma se strinjam... ja kaj pa sploh mamo za ponudit...Mogoče pa naju najamejo inse domislimo kaj izvirnega... Mam pa kar nekaj idej na zalogi...povezanih z zdravim življenjem in ekologijo in to v smislu da bi obdarovanci to tudi uporabljali...fafar te pozdravlja