nedelja, 18. maj 2008

AXE MAN

Avstrijci stopnjujejoi svoj PR. Ko že pomisliš, da se po Kampuchovi ne bo zgodilo nič je prilezel iz kleti Fritzl. Malo zatem pa imamo že novo senzacijo iz 13. Dunajskega okrožja. Ja to je lepa soseska, urbano okolje z višjeizobraženimi meščani. Daleč od vaških sekir, ki jih po pravilu poganja alkohol. Model si vzel čas in kupil primerno sekiro. Saj poznate staro pravilo, da brez dobrega orodja... Prava filmska zgodba. Lokacija je čisto taprava. Bili smo priče, da borza dobesedno ubija. Izbral je težjo nalogo. Namesto ba bi njemu uspel samomor, se je odločil posekati vse ostale, da ne bi delili njegove sramote.
Še nekaj bolj grotesknega in izvirnega pa je naredila Natacha Kampuch. Kupila je hišo v kateri je bila ujeta osem let. No hiša je oddaljena 80km od Fritzlovega bunkerja. Skrbi me, ker si Nataša ni imela priložnost ogledati ostalih sob v osmih letih, ker jebila ujeta v eni majhni sobici.
Človeška radoživost in vedoželjnost ne pozna meja...In tudi zaradi tega smo tako drugačni in posebni na evolucijskem drevesu. Samo, da ga ne začne nek priden Avstrijec sekati...Hehe, pač malo črnega humorja res ne škodi... vsak resen komentar bi bil pač nakladanje drv na skladovnico in drva je potrebno slej ko prej razsekati...

Ni komentarjev: