sreda, 30. april 2008

ZVEZDE POJEJO - AMPAK KDO JE SPLOH ZVEZDA NA ODRU?

Če bi imel temo črna kronika je to post, ki spada v res črnočrnoo kroniko. Si predstavljate daleč od oči, daleč od ušes. A jaz med dopustom najdem TVS 1 in na njej zabavno oddajo Zvezde pojejo. Hipno veselje se je spremenilo v začudenje in že sem neizmerno trpel. Ampak želja po ugotovitvi kam gre moj denar od naročnine je bil jasno močnejši.

Nastopili je trio fantastikus. Za njimi je bil teden dni priprav in piljenja dveh komadov. Trojec brez posluha. Avtomobil Vuksanovič, Frenk Nova in Grogharjeva miss. Ja to je bil preizkus potrpežljivosti brez primere. Vuksanovič je med petjem koraj zaspal. Ni mi jasno zakaj se je njegova skupina imenovala Avtomobili. Jasno je namreč, da je poslušanje njega skrajno nevarno, ker med vožnjo hipno zaspiš. Ahh Frank Nova, lik terasa pevca kakega motelčka iz predmestja Las Vegasa. Njemu je prepovedano prepevati na ladji. Zakaj, ker bi vsi poskakali v morje. Izbrali bi manjše zlo. In zmagovalka missica, ja zmagala je. Kako je to mogoče... Z lahkoto! 
Še najbolj zabaven je bil Rok Golob edini, ki je pripomnil da petja sploh ne bo ocenjeval! Ker si nobeden ne zasluži njegovega ocenjevanja. Si mislim, da je to eden hujših preizkusov v njegovi karieri. Upam da ne bo utrpel večje škode. Iz reklame TVS izvemo, da nastopajo priznani glasbeniki v paru z znanimi osebnostmi in tako tralalalalalala naprej... Vse to in še več mučenja na TVS 1, sobota, 19.55.
Ja tukaj ne gre za zločin, tukaj gre za serijskega morilca ušeš, imenovanega urednik zabavnega programa TVS.

Ni komentarjev: